Hier is 'ie dan!!!

Hoi Hoi allemaal!

Ik heb gisteren mijn eerste exemplaar ontvangen! Wat een mooi moment! Een moment van stilte, geluk, blijdschap, een traan... Alle emoties tegelijkertijd!

Ik ben er zo blij mee! In het begin was ik natuurlijk weer aan het zoeken naar fouten, naar dingen die anders hadden gekund ... (het typische kenmerk van een perfectionist...) Maar daarna heb ik het losgelaten en dacht ik bij mezelf : 'Dit is perfect zoals het had moeten zijn.'

Ik had dit moment vooral graag bij mijn mama gevierd... Mijn mama stierf 3 jaar geleden aan borstkanker. Maar ik ben gisteren bij haar geweest. Ik was een dagje naar Middelkerke, aan de kust geweest, waar we een deel van haar assen in de zee hadden gestrooid. Het was gewoon voortbestemd dat die avond dat ik thuiskwam het boekje op me ging liggen te wachten!

Een korte samenvatting:

Eefje Ezel heeft altijd Knuffel bij zich. Als Eefje verdrietig is, is Knuffel er altijd voor haar. Eefje zegt dan steeds weer: "Gelukkig ben jij nog bij mij!"

Tot Eefje Ezel er eens genoeg van had, van altijd verdrietig te worden.
"I-AAAAAAAHHH!", brulde ze en...

Dat zal je verder moeten lezen in het boekje.

Vanaf AANSTAANDE VRIJDAG (06/04/2018) is het jullie kans dit mooie moment ook te beleven als je mijn boekje eindelijk in handen hebt. Hou mijn auteursblog daarom goed in de gaten en mijn andere sociale media kanalen! De link komt vrijdag online en dan kunnen jullie mijn boekje bestellen!

Hopelijk kijken jullie er net zo hard naar uit dan ikzelf!

Tot HEEEEL snel!

Liefs

Bieke


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Proficiat Bieke met de realisatie van uw eerste boek. Ik ben alvast kandidaat-koper hé. Ik kijk er morgen naar uit om mijn bestelling te plaatsen. Geniet hiervan!! Lisette en Jos
Buekers Lisette, op 05-04-18

Hier is 'ie dan!!!

Hier ben ik weer !

Dat gevoel ...

Btw-verhoging Nederland

Eefje Ezel heet nu Dolly Donkey?

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan!