We zijn vertrokken!

Hoi hoi allemaal!

We zijn vertrokken! Het eerste verkoopweekend is al omgevlogen. De eerste verkochte boekjes zijn een feit. Op mijn auteurspagina kan ik namelijk zelf de verkoop in de gaten houden. 's Middags wordt het verkoopoverzicht dan altijd geüpdatet en kan ik kijken hoeveel boeken er al besteld en betaald zijn. Vanmiddag stond het aantal op 19 boeken, waarvan 1'tje die ik zelf bijbesteld heb. Al 18 boeken verkocht dus!

Hopelijk blijft het aantal elke dag stijgen! Maar vooral : hopelijk beleven jullie net zoveel plezier met het boekje te lezen/ voor te lezen als dat ik eraan had om het te maken !

Mijn droom was mijn verhaal tot leven te laten komen in de menige bedjes en onthaalkringen waarin het werd voorgelezen, ik hoop dat ik dit heb kunnen verwezenlijken voor jullie en dat mijn verhaal binnenkort tot leven komt.

Als jullie het boekje, net als mij, vrijdag besteld en al betaald hebben, hebben jullie vast en zeker vandaag ook het leuke mailtje ontvangen dat je exemplaartje onderweg is naar jou!

Ik ben zo benieuwd naar de reacties van anderen, laat me zeker weten wat jullie ervan vinden/ vonden!

Tot snel !

PS binnenkort ga ik posters, flyers en visitekaartjes verspreiden in mijn regio (Herk-de-Stad), zijn jullie ook van dezelfde regio gaan jullie Eefje Ezel zeker nog zien passeren! ;) Vanavond bestel ik flyers, posters en visitekaartjes om te laten drukken.

Liefs

Bieke


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


We zijn vertrokken!

Hier ben ik weer !

Dat gevoel ...

Btw-verhoging Nederland

Eefje Ezel heet nu Dolly Donkey?

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan!